top of page

Jazz band inhuren

Wilt u graag een jazz band inhuren voor uw feest? Dan moet u bij Jonny Boston zijn. Ik ben een saxofonist en leid verschillende bands. Met mijn fijne jazzklanken maak ik uw evenement compleet, of u nu een trouwfeest of een ander evenement organiseert. Laat uw gasten dansen op sfeervolle livemuziek door één van mijn acts in te huren. Als ervaren jazzmuzikant weet ik altijd de juiste sfeer te creëren. Ik informeer u graag over de mogelijkheden.

Jonny Boston Quartet - credit Robenson Gassant.jpg

Een jazz band inhuren voor uw evenement

Als u binnenkort een feest organiseert, kunt u hier een jazz band inhuren. Jazz is de ideale muziek wanneer u een fijne sfeer wilt creëren. Mijn muziek zorgt voor een aangename sfeer, maar nodigt uw gasten ook uit om te dansen. Of u nu een huwelijksfeest organiseert of een ander evenement op de planning heeft staan, ik kom graag langs. Dankzij mijn uitgebreide repertoire kunt u alles aan mij overlaten. U gasten kunnen natuurlijk ook altijd verzoeknummers doen. Ik verzorg zelf het geluidssysteem wanneer u daar behoefte aan heeft. Vergeleken met een DJ heeft een live act veel toegevoegde waarde als het aankomt op sfeer en gezelligheid.

Een ervaren jazz band inhuren

Ik ben een bekroonde jazzmuzikant met veel ervaring. Al meer dan 35 jaar ben ik actief in de muziekbusiness. Als saxofonist heb ik in diverse bands gespeeld. Naast saxofonist ben ik ook zanger en klarinettist. Op dit moment leid ik meerdere acts. U kunt bijvoorbeeld Jonny & de Jazzuits of het Jonny Boston Quartet boeken. Bij Jonny & de Jazzuits ligt de nadruk iets meer op gospel, met het Jonny Boston Quartet geniet puur van jazzmuziek. Verder ben ik ook in te huren als soloartiest. Als u een sfeervolle jazz band wilt inhuren, help ik u graag. Laat uw gasten dansen op fijne jazzmuziek.

Jazz band inhuren? Neem contact op

Organiseert u een feest en wilt u een jazz band inhuren? Neem dan contact met me op. Ik ben een gedegen saxofonist die verschillende live acts leidt. Op diverse trouwfeesten en andere evenementen laat ik mensen genieten van sfeervolle jazzmuziek. U kunt mij het geluidssysteem laten verzorgen wanneer u daar behoefte aan heeft. Of u nu de voorkeur geeft aan een vierkoppige band of een soloartiest, de mogelijkheden zijn divers. Mocht u willen weten wat ik nog meer voor u kan betekenen, ik sta u graag te woord. U kunt me telefonisch en via e-mail bereiken.

Jazz band inhuren

Contact

bottom of page