top of page

Saxofonist inhuren

Wilt u graag een saxofonist inhuren voor uw trouwfeest of een ander evenement? Dan moet u bij Jonny Boston zijn. Ik ben een ervaren saxofonist en speel voornamelijk jazz. Ik ben te boeken als soloartiest, maar u kunt bijvoorbeeld ook een vierkoppige jazzband inhuren. Maak uw feest compleet door uw gasten te laten genieten van fijne livemuziek. Mijn muziek is dansbaar, sfeervol en geschikt voor diverse evenementen. Neem contact met me op als u wilt weten wat de mogelijkheden zijn.

Jonny Boston - credit Peter Vit coutesy of hotjazz.co.il .jpg

Een ervaren saxofonist inhuren

Wanneer u een feest organiseert en op zoek bent naar een goede liveact, kunt u hier een saxofonist inhuren. Ik ben een bekroonde jazzmuzikant met meer dan 35 jaar ervaring in de muziekbusiness. Als saxofonist, zanger en klarinettist heb ik in meerdere jazzbands gespeeld. Ik heb veel ervaring met trouwfeesten. Daarom is het ideaal om mij in te huren als u binnenkort gaat trouwen. Ook voor andere feesten en evenementen ben ik in te huren. Ieder feest kan ik van sfeervolle jazzmuziek voorzien. Zonder de juiste muziek is een feest niet compleet. Laat uw gasten daarom dansen op de fijne jazzklanken.

Saxofonist inhuren: dit zijn de mogelijkheden

Als u een saxofonist wilt inhuren, zijn de mogelijkheden divers. Zo kunt u mij inhuren als solo act, maar u kunt ook een volledige jazzband inhuren. U kunt onder meer kiezen voor het Jonny Boston Duo en het Jonny Boston Quartet. Wanneer u mij inhuurt, kan ik zelf het geluidssysteem verzorgen. Als jazzmuzikant heb ik een breed repertoire aan dansbare jazzmuziek. U kunt dit geheel aan mij overlaten, maar ik sta ook open voor verzoeknummers. Vooral tijdens een huwelijksfeest is het leuk om verzoeknummers te kunnen doen. U kunt alvast online kennismaken met mijn muziek.

Saxofonist inhuren? Neem vooral contact op

Organiseert u een feest en wilt u uw gasten laten genieten van sfeervolle livemuziek? Dan kunt u hier een saxofonist inhuren. Ik ben een jazzmuzikant met meer dan 35 jaar ervaring. Of u nu een huwelijksfeest organiseert of een ander soort evenement, ik kom graag langs. Ik leid verschillende acts en heb veel ervaring met spelen op trouwfeesten. Jazz is de ideale muziek voor een feest. Ik laat uw gasten graag kennismaken met mijn fijne, dansbare klanken. Neem vooral contact met me op als u wilt weten wat ik voor u kan betekenen. Ik telefonisch en via e-mail te bereiken. Voor al uw vragen sta ik u vriendelijk te woord.

Saxofonist inhuren

Contact

bottom of page