top of page

Saxofonist huwelijk

Bent u op zoek naar een goede saxofonist voor uw huwelijk? Neem dan contact op met Jonny Boston. Ik ben een ervaren jazzartiest die ieder huwelijksfeest kan omtoveren naar een sfeervol evenement. U heeft de keuze uit verschillende acts, van 1 tot 4 muzikanten. Boek het Jonny Boston Quartet of het Jonny Boston Duo. Als u wilt weten wat ik voor u kan betekenen, neem dan vooral contact met me op. Ik sta u vriendelijk te woord. Laat uw gasten dansen op fijne jazzmuziek. Goede muziek is immers cruciaal voor een onvergetelijke avond.

Reinbrand & Thamar - Brasserie het Vliegerhuys - Fri 2 June 2023 no credit.jpeg

Een saxofonist voor uw huwelijk

Als u binnenkort gaat trouwen, huur dan een saxofonist in om uw huwelijk compleet te maken. Bij mij kunt u terecht als u de gasten van uw huwelijksfeest wilt laten genieten van sfeervolle muziek. Als saxofonist speel ik met name jazz. Deze muziek maakt van ieder huwelijk een sfeervol evenement. De gasten zullen dansen op de fijne klanken van de saxofoon. Ik ben een jazzmuzikant met een breed repertoire, hiermee laat ik u graag kennismaken. Uiteraard sta ik ook open voor verzoeknummers, het is tenslotte uw huwelijksfeest. Maak uw huwelijksfeest compleet en geniet van sfeervolle jazzmuziek op deze speciale dag.

Huur een saxofonist in voor uw huwelijk

Ik ben een bekroonde saxofonist en kom graag langs om uw huwelijk extra sfeer te geven. Er is niets mooier dan live muziek. Al meer dan 35 jaar heb ik ervaring in de muziekbusiness. Naast saxofoon speel ik ook klarinet en kan ik zingen. Ik heb in de afgelopen 35 jaar in meerdere jazzbands gespeeld en heb op veel huwelijksfeesten gespeeld. Wanneer u mij inhuurt voor uw huwelijksfeest, zijn er verschillende mogelijkheden. U kunt mij inhuren als soloartiest, maar u kunt ook een vierkoppige jazzband inhuren. Ik kan mijn eigen geluidssysteem verzorgen wanneer u daar behoefte aan heeft.

Saxofonist voor uw huwelijk? Neem dan contact op

Wilt u graag een saxofonist boeken voor uw huwelijk? Dan bent u bij mij aan het juiste adres. Een huwelijksfeest is niet compleet zonder goede muziek. Jazz geeft ieder huwelijksfeest een goede sfeer. Mijn muziek is stijlvol, maar dansbaar. Of u mij nu als soloartiest wilt inhuren of een volledige jazzband wilt laten spelen, ik help u graag. Als u benieuwd bent naar de mogelijkheden, neem dan vooral contact met me op. Ik ga graag met u in gesprek. U kunt me telefonisch of via e-mail bereiken.

Saxofonist huwelijk

Contact

bottom of page